I Wish He Knew


I wish he could know,
What I'm too scared to show,
I wish he could see,
Just how much he means to me,
I wish he could tell,
That I know him so well,
I wish he could feel,
My love that is real,
I wish he could hear,
The things that I fear,
About him never knowing,
That my love for him is growing. 



http://www.familyfriendpoems.com/poem/i-wish-he-knew-how-much-i-love-him-poem

Page 1 of 2015

Assalamualaikum blog yg dah berhabuk..

Puhh puhh puhh..kebas sana kebas sini. Wow wow wow, last aku update blog nie setahun lepas! Lama giler! Sampai emel yg aku guna untuk blog ni pun boleh lupa dah..aisyeehhhh!

Ok. Now dah 2015, nak masuk umur 26 tahun dah aku. Makin singkat masa untuk tanam benih yg bakal disemai akhirat kelak. Makin ramai kawan dah kahwin, makin ramai kawan yg berjaya dalam hidup masing-masing. Tapi aku masih kat sini,,masih kat takuk lama. For me la.

Tapi ape pun aku bersyukur dengan apa yg aku ada hari ni. Sekurang-kurangnya aku dapat kerja baru tahun baru ni,hehe.. Harapan aku cepat-cepat la dapat status permanent kerja kat sini. Kerja kat mana?! Ok,sekarang alhamdulillah syukur aku dapat kerja dgn Malindo Airways dekat dgn rumah, dekat dgn mak ayah which is ramai yg tak dapat peluang dan rezeki macam aku ni kan? Aplikasi konsep bersyukur kat sini ok.

Ok, setakat ni jela dulu mencoret kat sini. Next bebel kat sini mungkin tahun depan pulak?? Kahkahkah!